header mooie haarknipjes 2017 05 07

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP MOOIE HAARKNIPJES

Bestellen
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u binnen 24 uur een bevestingsmail met daarin het volgende vermeld:
- omschrijving van het product
- eventuele verzendkosten
- totaalbedrag
- informatie voor het overmaken van het geld

Betaling
Na het ontvangen van de bevestigingsmail, dient u het totaalbedrag binnen 5 werkdagen over te maken op rekeningnummer wat vermeld staat op de bevestigingsmail. Indien de betaling na 3 tot 4 werkdagen nog niet op de rekening staat, dan ontvang u een betalingsherinnering.
Indien het bedrag na 5 werkdagen, nadat de bestelling is geplaatst, nog niet op de rekening van de begunstigde staat, dan vervalt de bestelling.

Voorraad en levering
Mooie Haarknipjes heeft een beperkte voorraad van de artikelen, die in de webwinkel staan. Na binnenkomst van een bestelling zal deze zo spoedig mogelijk compleet worden gemaakt en verzonden.
Indien bij het verzamelen van de diverse artikelen/onderdelen blijkt, dat niet alles voorradig is om het geheel te maken, dan ontvangt u, uiterlijk 2 dagen na het versturen van de bevestigingsmail, hierover bericht. Eventueel wordt u dan tegen minderprijs een alternatief aangeboden.
Indien u gebruik maakt van de optie "Ontwerp het zelf", dan dient u rekening te houden, met een levertijd van ca. 7 werkdagen. Afhankelijk van de grootte van de bestelling, is het mogelijk, dat deze levertijd wordt verkort of dat de levertijd langer wordt dan 7 werkdagen. In dat laatste geval, ontvangt u hiervan tijdig een mail.
De klant is te allen tijde verplicht om de artikelen die gemaakt zijn volgens de optie "Ontwerp het zelf" af te nemen.


Verzending
Mooie Haarknipjes rekent een standaard verzendtarief van € 1,00, ongeacht de grootte van de bestelling.
Indien u het bestelde graag op wilt halen, dan is dat op afspraak mogelijk. Neemt u dan even contact op via de mail.


Pakbon en factuur
De factuur wordt per mail verstuurd. Wilt u graag een pakbon en factuur bij de artikelen ontvangen, dan kan dit leiden tot horen verzendkosten.


Kleuren/vormgeving
De kleuren van de artikelen die op in de webshop zijn afgebeeld kunnen afwijken van de werkelijkheid. De kleuren zijn zo goed mogelijk omschreven. Dit houdt ook in, dat een verschil in kleur door een ander verfbad kan ontstaan. Setjes van haarknipjes of elastiekjes worden altijd met garen van hetzelfde verfbad gemaakt.
Aangezien alles met de hand wordt gemaakt is een lichte afwijking van de opgegeven maten mogelijk.

Het wordt ten sterkste afgeraden om de haarknipjes, lokknipjes en haarelastiekjes te wassen of om ermee te gaan zwemmen. Hierdoor kunnen de kleuren vervagen of kunnen onderdelen loslaten.


Bedenktijd / Retourzending
Mooie Haarknipjes hanteert de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. Wilt u, na de bevestiging van de bestelling, alsnog afzien van de bestelling, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met Mooie Haaknipjes via het mailadres: info@mooiehaarknipjes.nl. De wettelijke bedenktijd is niet van toepassing op artikelen, die speciaal op wens van de klant zijn gemaakt.
Het retourneren van artikelen is alleen mogelijk indien Mooie Haarknipjes de verkeerde artikelen heeft verzonden.
Indien u recht meent te hebben op retournering van de artikelen, dient u, binnen 48 uur na ontvangst van de artikelen, per mail contact op te nemen.
Wij nemen dan de verzendkosten voor onze rekening en storten het aankoopbedrag terug of treffen in overleg met de klant een andere regeling.


Gebruik
De haarknipjes, lokknipjes, haarelastiekjes en andere gehaakte (haar)accessoires zijn alleen voor privé-gebruik. Wederverkoop is niet toegestaan, tenzij hier vantevoren overleg over is geweest. Wederverkoop is wel toegestaan voor alle artikelen uit de categorie "Doe-het-zelf".


Aansprakelijkheid
Hoewel alle artikelen met grote zorg worden gemaakt zijn wij niet aansprakelijk voor het loslaten van onderdelen. Laat jonge kinderen niet met haarknipjes of andere (haar)accessoires spelen en doe de haarknipjes en haarelastiekjes uit, wanneer uw kind gaat slapen.


Privacy
Mooie Haarknipjes gaat uiterst zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om.
Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de afhandeling van uw aankopen en niet beschikbaar gesteld aan derden.

Mooie Haarknipjes behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden tussentijds aan te passen.
 
Gastenboek en reviews
21-06-2017
Linda heeft twee geweldig mooie haarbanden gemaakt voor onze dochter! Een van beide, in overleg, bij
lees meer >>

04-05-2017
Goede service, meedenkend en creatief ! Erg mooie haarband, knipjes ontvangen !
lees meer >>

https://mooiehaarknipjes.nl
Waardering: 10 / 10
Gebaseerd op 40 Beoordelingen